Skupina IMT Smile vydáva koncertný album Exotica Live 2004

11.10.2024 Bratislava

Bratislava 11. októbra (TASR) - Presne 20 rokov po vydaní albumu Exotica prichádza skupina IMT Smile s ďalším koncertným albumom Exotica Live 2004. Štúdiový album Exotika vyšiel 11. októbra 2004. Album predstavili na koncerte Exotica Live 2004 v bratislavskom Národnom tenisovom centre 19. novembra 2004. TASR informoval PR manažér Tomáš Karpel.

Exotica Live 2004 trvá viac ako dve hodiny, obsahuje 25 piesní a hity ako Ľudia nie sú zlí, Veselá pesnička, Úsmev a čaj, Nepoznám, Kým stúpa dym, Vyvedený z miery alebo Kapela. Hosťami koncertu boli Zuzana Smatanová, Marián Čekovský, Michal Malátny z kapely Chinaski ale aj Mec Vrabec, s ktorým kapela zahrala nezabudnuteľnú Najlepšu zabavu, Miro Dinero a jeho rap v skladbe Music for the Generation.

Zostava kapely v roku 2004 bola Ivan Tásler (spev, gitara), Miro Tásler (klávesy), Tomi Okres (basová gitara), Viktor Špak (elektrická gitara), Marián Slávka (bicie), Pavol Jeňo (trúbka), Peter Lipa ml. (klávesy, perkusie). Členom zostavy na tomto koncerte bol aj Marián Čekovský, ktorý nielen zaspieval prvýkrát verejne pieseň Myslím, že môže byť, ale počas koncertu hral na perkusie, spieval vokály a zahral aj sólo na hammond organe.

Album Exotica Live 2004 je tak po albume Banská Štiavnica Live druhý live album, ktorý skupina vydáva v tomto roku a celkovo siedmym live albumom v katalógu IMT Smile. Exotica Live 2004 sa stal aj prvým albumom, ktorý skupina vydáva len digitálne. Je dostupný na všetkých streamovacích platformách.
 

Vyberte región

mark